Hallå!

I måndags efter jobbet hände något ovanligt. Jag tränade knappt. Jag körde endast 4km runt söder i väldigt lungt tempo - blev omsprungen av en hurtig tant. Det var min vilodag efter en hård helg (dock inte av festandet).

Efter en hård träning igår på SS som avslutades med extra mitsträning efter passet var jag inte så jäkla morgonpigg när jag steg upp klockan 6 imorse. Med Hayes brevid löpbandet har man inte något annat val än att ge 100%. Speciellt inte med pulsklocka där han ser vad jag ligger på procentuellt ifrån maxpuls.
Efter 3x3 min med 1 min lugn jogging mellan ronderna märkte vi i slutet av sista ronden att min maxpuls inte alls var 197 som vi tidigare uppmätt vid maxpulstest.  Jag var nämnligen upp i 201! Snacka om att jag tog ut mig....
Megatack till Hayes som gav sina NYA strumpor till mig imorse. Hade glömt rena efter träningen och hade ingen lust att gå i genomsvettiga till jobbet. När Hayes gav dem sa en annan kille i omklädningsrummet "Det där är kärlek grabbar"... haha....

Ikväll tar jag hjälp av Sami Cacan, huvudtränare på Stockholm Kickboxning för min match mot Totto på K1-galan.
Jag ska dit och köra på Sami's pass med Anders Persson, min landslagscoach, för att sedan sparras och köra extraträning i ring efteråt... blir nog riktigt nyttigt. Sami har mött Totto flera gånger och har bra koll på hans stil och kan nog ge många bra tips!

Imorgon åker mitt jobb till Åre. Själv stannar jag hemma. Ett riktigt tungt beslut. Vore hur najs som helst med lite bräda, afterski och partyparty. Men om jag ska vinna den här matchen måste jag ge 100% i min träning. Det går inte att åka bort på en weekend och roa sig då.

Eric Prydz på Ambassadeur väntar hemma i Stockholm istället. Freddie fixar tickets, very najs!
Ska även fixa iordning balkongen. Räcket ska målas och det ska läggas trägolv med spotlights inbyggda. Kommer bli sjukt snyggt!

Det har börjat snackas lite på fightermag.se om matchen mot Totto. Det finns ett inlägg som jag sitter och garvar åt:
"Nils Widlund?
Är det den där pojken som man ser på Södermalms Shaolinaffischer?

Tottos rutin samt meriter väger bra mycket tyngre än den lilla pojken från stureplan...
Ser dock fram emot denna match, alltid kul att se snabba avslut...

Prediction: Totto KO R1 1,06"

Den lilla pojken från stureplan... Han ska få se vad stureplanspojkar kan göra ;)
Det är kul att läsa om folks åsikter och vad de tror om matchen. Det gör en ännu mer taggad till att bevisa vad man kan prestera i ringen.

Tråkigt att jag inte kan langa upp bilder, då jag inte har datorn hemifrån. Men förhoppningsvis så är jag igång med det igen!

// Stureplanspojken

Helgen - sol, träning och party!

Det blev humlegården i lördags. Henke slog på stort och hade plockat med sin en chockrosa drinkhink fylld med is och rosé. Han hade även med sig jordgubbar... nu kunde ju inte något gå snett!


Min tjejkompis Charly lyckas alltid ha på sig samma outfit som någon av grabbarna... den här gången blev det punggren som fick skämmas ;)

Vem är vem??

Björn kom förbi och delade ut kort på sig själv + visitkort till alla tjejer som satt med oss. Något som han alltid gör. Jag undrar om det funkar?

Bilden är från 2006 - dags för en nyare kanske BJÖRN?

Vi åkte sedan hem till mig hela crewet och hade en liten inflyttningsfest hos mig.
Vi körde på rätt hög musik... efter ett tag får jag ett sms från styrelseordförande som bor under mig:
"Sluta spela värsta kommers-vokal-electromixen och byt till min senaste promomix istället! (Inte något gnäll på volym eller sånt :) ska det vara högt så ska det vara minimaltechno :))"

Hur skönt är inte det sms'et?
Jag gled ner med en Moët-flaska och knackade på. Jag bad om ursäkt för vattenskadorna och gav honom flaskan som plåster på såret. Jag fastnade där i 20min då vi snackade housemusik - han är nämnligen DJ. Han brände en CD som jag lovade att spela istället. Han kom sedan upp och festade med oss ett tag - SKÖN granne!





Hittade ett par riktigt schöna halsband - gangsta style!

Vi hamnade sedan på Ambassadeur. Va helt ok, men jag drog hem rätt tidigt - dubbla pass väntade på söndagen...

Söndag
Vi hade ett litet seminarium på SS som bestod av två pass.
Pass ett var med Roger Pettersson, en av Sveriges mest meriterade boxare höll i ett pass som var väldigt teknik-inriktat. Han är kommentator på viasat när det gäller K1 så han har bra koll på hur boxningen ska anpassad till oss kampsportare.
Vi fick ta del av en massa bra tips och lite hur vi borde träna. Skoj och lärorikt.

Jag, Roger & Kevin

Pass två var med Richard Nordstrand som är en av Sveriges största kampsportsprofiler, med bla ett VM guld i Thaiboxning. Vi körde en del grundteknik och fightingdrillar och avslutade med sparring. Jag hann gå två ronder mot Richard, riktigt kul!

Richard kickar mot Ivve


Kickar lite roundhouse - idag thaistil.

Idag skulle en världspremiär ägd rum... jag skulle tvätta för första gången själv!
Men när jag med osäkra steg mot tvättrummet kom på att jag bokat en tvätt-tid som var i fredags och inte nu på söndagen, åkte jag hem till päronen med en ica-kasse med smutskläder. Morsan var ganska ostolt!

Nu har jag precis smetat i mig en lammfärs-biff och uppskattar päronen och att "komma hem" mer än någonsin.
Nu ska jag tillbaka till lägenheten och lägga mig i soffan och kolla på film. Jag har 80 kanaler på tvn - finns alltid något skoj att kolla på!

Balanserad lördag!

Upp klockan 08.00.
2 timmars fys-pass på bosön med Daniel Lee.
Vi körde cirkelträning, kampsportsanpassat... ska lägga upp lite bilder sen. Riktigt bra träning!

Har precis avnjutit "sliced duck" som jag tog med mig från en kinakrog, den satt fint.
Ska bege mig in mot Humlegården nu och träffa boysen - det ryktas om fylleslag! Själv blir jag åskådare.

Det är flipflops och solglajjer som gäller idag!

Min lilla hemlighet avslöjas!

Rumble of the Kings Promotion AB, is now proud to present one of the most interesting fighting events of the world.

On Friday night, May 22:nd, Baltiska Hallen in Malmö will hoast an evening with so many super fights you do not want to miss.

The best and most famous Swedish athletes from the 3 toughest disciplines of all Martial Art (Pro Boxing, Muaythai/K-1 and MMA) will be present to fight for honour, glory and of course money!

The fight card of this event is predicted to be one of the most interesting made in Sweden so far.

Här kommer hemlisen... Jag kommer vara med!
Jag möter ingen mindre än: Thomas "Totto" Karlsson. Han har gått ca 160 matcher och han vunnit VM 4 gånger, SM 15 gånger och EM 2 gånger... Extremt meriterad med andra ord!


Så det blev ingen långvarig vila för mig... dags att träna ännu hårdare än tidigare!
Såhär har veckan sett ut... hittills!
Tisdag: Sanshou
Onsdag: Kondition (intervall) på crosstrainer
Torsdag: Thaiboxning på FC & mitsträning på SS
Fredag: Löpning (intervall)

Stretchar efter löpträningen imorse

Fick ett paket av strength idag, 18kg pulver! Najs!


Sjukt fint väder idag! Har varit ledig (man får en flyttdag att ta ledigt på) så jag har passat på att kämpa riktigt hårt som ni ser nedan...

Älskar balkongen till lägenheten, sooool heeeela dagen!

Nä, så glassigt har jag det inte... är hemma hos päronen i Nacka nu, måste röjja ut mitt gamla rum som jag inte orkat fixa... tar nog ett par timmar!
Ska in till snaps med lite polare sedan och njuta!
Dock ska jag upp klockan 7 imorgon och dra till bosön och träna, så det blir nog inte så sent.
Just nu känns det inte jobbigt att man får skippa alla roliga aktiviteter (festa). Nu har jag något STORT framför mig! K1!
Jag ska träna SÅ hårt och va i så stört bra form! Totto ska bli rädd när han ser mig ;)

Nu ska jag rensa bland gamla leksaker! Wie!

Partyfighter goes K1!


Rolig nyhet!

Jag har något kul att berätta... kan dock inte säga något innan allt är klart...

En annan kul grej är att jag fått veta mer of Battle Of Botnia - proffsgala i MMA och Thaiboxning som jag nyligen blev inbjuden till. De vill ha mig mot Jonas Markstedt, kom 2a i SM 63,5kg nyligen...3 ronder thai utan skydd. Låter klockrent! Men som sagt åre med jobbet samtidigt + en annan grej....som jag snart avslöjar ;)

Kommer va lite dålig på bloggandet närmsta dagarna... jag är inte lika bra på teknik som med att dojja folk i huvet - får inte igång bredbandet i lägenheten.

I helgen blir det hårdträning på bosön på lördag och på söndag blir det träning på SS med Roger Pettersson (Svensk mästare i boxning 10(?) ggr) och Richard Nordstrand (K1-profil)... Blir najs!

Träningshelg!

I fredags körde vi sanshoupass på SS. Norrmännen var där, dock var deras vassaste killar inte med pga skador. Tråkigt! Men de hade i alla fall med sig några upcomings!


Anders persson instruerade.


Jag tar med Daniel Lee på en flygtur


Maria, Kevin, Björn och en döende Lee.

Vi körde ett rent teknikpass som var rätt lungt.  Jag kände mig rätt kass. Jag har undvikit att träna ren sanshou de senaste 2 månaderna för att jag försöker vänja mig med K1/thai-regler. Det sitter i ryggmärgen att dyka mot benen i sanshou - vilket är livsfarligt i K1/thai där man får knäa. Nu när vi körde kast kände jag mig som en nybörjare, inte skoj.
Men det är en färskvara... ge mig 2v sanshou och jag är tillbaka i min EM form.

Kvällen gick till att flytta soffa, säng och skåp från pojkrummet till lägenheten. Punggren, Nicket och Julle kom förbi som bärhjälp och moraliskt stöd - kändes faktiskt lite konstigt att man inte skulle bo hemma längre. Har ju faktiskt bott i samma hus i dryga 22 år!

Kevin gjorde klart alla spotlights i badrum och fick hjälp av Punggren. Nicket och Julle försöka programera tv'n, det gick mindre bra. Bra försök!

Ni gjorde ert bästa iallafall!


Känner mig sjukt häftig med verktyg!

Camilla kom sedan över. Vi (hon) städade lägenheten till klockan 4 på natten.

Mycket bra jobbat!!!!

Det sög verkligen att gå upp klockan 9 för att köra dubbla pass på lördan. Första passet på dagen var ännu ett teknikpass, med lite mer inriktning på slag/spark. Passet avslutades med lite jobbiga fys-övningar.

Kanske världens jobbigaste sätt att ta sig fram.


Daniel Lee lärde jag flyga även idag!



Efter en lunch vad det dags för pass två. Första delen bestod av drillar och andra delen sanshou-sparring.
Vi körde hårt, sparringen tog musten ur de flesta. Anders Persson spöade på norrmännen riktigt ordentligt... undrar om de vill komma tillbaka efter den uppläxningen!


Anders såg ruggigt ruggigt vass ut trots långt träningsuppehåll!


Jake The Cake vågar inte visa ansiktet för han fick nääääsbloood!


SS Top Team!

Jag hämtade sedan upp lite folk och brände ut till snake city (orminge) där Punggren hade en liten grillferre.

Riktigt mumsigt, speciellt halloumi!


Punggrens och hans nya båge som han ständigt sprang ner till å lekte med.


Grillmästaren!

Jag plockade vuxenpoäng genom att gå ut med Punggrens familjs vovve. Dock var det mer hunden som gick ut med mig, det tog 40 min och jag missade halva middan...
Det var en trevlig kväll. Det slutade med batu & Jacuzzi och slutligen singstar.

Var är tjejerna?


Idag (söndag) körde vi sparring. Vissa klubbar saknades som vi trodde skulle komma men många dök upp och det blev riktigt bra sparring. Kul när det är olika stilar som möts, man lär sig otroligt mycket.



Jag och en kille från Loyalty Muay Thai


Björne försöker dojja Maria i huvudet! Bra där!


Hayes The Case som sa "Vi kör 70% hårdhet i sparringen idag". Själv körde han 110%.

Alla var nöjda och glada! Skönt när folk är ödmjuka och prestigelösa...
Nu är jag helt slut i kroppen. Det blir vilodag imorgon! Tänkte åka förbi löplabbet och köpa nya löparskor.
Idag och ikväll har jag fixat med lägenheten. Den är så sjukt fin nu... ska langa upp bilder sen på hur den ser ut!
Här kommer en iaf!


See ya!


Sökes Bosskostym

Inte nog med att jag beställde en Iphone på fyllan från en bluff-företag och brände 5500 spänn för några månader sen... att jag sedan tappade min smartcase med alla kort och gjorde en rad andra missar.
Nu när jag går igenom alla mina kläder inför flytten så är min Bosskostym försvunnen. Jag har letat överallt och lite till och undrar hur faaaan det har gått till! Om nån har sett den på klubben (eller kanske blocket, hehe) så hojta till för min morsa som gav den till mig kommer cutta min hals om hon vet att jag "slarvat" bort den.

Ikväll flyttar jag! Kevin kommer över och gör det sista i lägenheten (spots i badrum & kök). Punggren hjälper mig att flytta säng & soffa och ett skåp, Camilla har lovat att städa, sen e det bara kläder å lite grejer som ska över sen är det official - jag bor inte hemma längre!
Punggren ska köpa motorcyckel i helgen, jag hjälpte honom med ett lån och han är så glad över hjälpen så att han lovat att skjutsa mig till jobbet i en vecka... om han menar på motorcyckeln så tackar jag nog nej =)

Norska sanshou-landslaget har nu kommit till Sverige och idag klockan 18 kör vi ett pass som landslagscoachen Anders Persson håller i. Har kameran med mig och ska lägga upp lite bilder på flygande norrmän sen (det är kast i sanshou you know) ;)


Jag och Persson under EM 2008 i Polen

/ Nissä

Massa fajt på g!

Igår körde jag gym, jag var svagare än när jag körde på i vintras, men då vägde jag 3-4 kg mer också. Nu sitter jag med en riktigt skön träningsverk och njuter! Snart ska jag iväg till Loyalty Muay Thai (Fight Center) och köra thaiboxning, det var säker 1,5 månad sen jag va där så det ska bli skoj!

Tobias från Loyalty ringde idag. Han hade hört om vår sparring på söndag där vi bjudit ner massa klubbar för sparring. De kommer MMA-fighters, kickboxare, thaiboxare och kungfu-utövare. Nu kommer även folk från Loyalty, blir grymt!
Han berättade även att de hade ringt en snubbe som arrangerar en stor thaiboxningsgala uppe i norrland i maj som tänkte höra om de hade några fighters som kunde tänkas köra. Tobias hade berättat att jag tränade där ibland. De blev då jäkligt intresserade och erbjöd mig direkt en match. Jag fick även ett förslag på erstättning som lät bra. Allstyle är samma dag och jag är egentligen i Åre med jobbet samma dag.

Hur ska jag göra? En betalt weekend i Åre med alla schöningar från jobbet är inte fel. Allstyle anordnar SS och självklart vill man hjälpa till där och ställa upp och vara stöd. Dock är en match under thai eller K1-regler är förstås mest givande och aktuellt för mig.

Just nu har jag en hetsig disskution med Hayes om hur jag ens kan tänka tanken att vara i Åre av dessa tre alternativ. Nu är jag i bra form och har bra matcherbjudanden. Dock är jag en partyfighter, inte en fighter och måste självklart hålla igång min andra livsstil, eller hur hayes? ;)

Jag är friskvårdsansvarig på mitt kontor på Nordea och nu har jag kört igång en tävling!
Den heter matvanan och ska pågå i två veckor (sen drar vi till Åre och förstör allt som tävlingen byggt upp)
Det är sju stycken kategorier som man försöker få poäng i varje dag. Här är dom:
Äta frukost-lunch-middag: 1p
Äta 2 frukter: 1p
Inget vitt bröd: 1p
Läskfri dag: 1p
Godis-fikabrödsfri-dag:
1p Alkoholfri dag: 1p
 Kaffe/té 0-3 koppar: 1p


Vinnaren är den som lyckats samla flest poäng på 2v. Den ska få ett riktigt fint pris... jag tror det blir en fri lowkick på chefen ;)



Thabo har precis kommit hem från Thailand. Det pågår just nu diskution mellan K1 och Thabo om mig. Mer vill jag inte säga men vi får se vad som händer!

// Nissä! 

Träningssugen

Jag var nere på klubben igår, har inte tränat sen matchen. Jäklar vad jag redan saknar träningen. Man var urless på träningen före matchen men det räcker med ett par dagar innan man saknar allt som träningen innebär.
Jag har de senaste dagarna fokuserat på att få lägenheten klar. Om allt går som planerat flyttar jag in i helgen!

Fick precis syn på en artikel från galan på fightermag där de stod följande:
Sanshoutalangen Nils Widlund har närmat sig kick- och thaiboxarnas värld, med en del spekulationer kring hur väl han skulle hantera annorlunda regler. På Fyrishov gav han ett övertygande besked, och imponerade med sin snabbhet för ett avgörande på TKO redan i den första ronden.


Alltid kul när folk tvivlar och blir överraskade!
Nu är det i alla fall dags att börja träna igen. Jag ska försöka peta in gym minst en gång i veckan, tycker jag har tappat en del där sen jag började köra kondition. Gymmet är ju även viktigt inför beachen ;)
Närmsta målet nu är Sanshou SM. Därefter är det SM i kickboxning som gäller om jag inte får erbjudande i K1 i Malmö som krockar. Det är även en del mindre tävlingar som jag kanske hoppar in på!

Nu i helgen kommer det norska Sanshou-landslaget på besök. Det blir nog riktigt bra. De har ett par personer i landslaget som är riktigt vassa... och det är brist på bra sparringpartners i sanshou i Sverige, så det blir givande!
I Helgen blir det även grillfest hos Punggren, alla är välkommna!
Ses!


Fight Night Gladiators

Jag hämtade upp Halldén, Hayes och Adam innan vi brände upp till invägningen i Uppsala.
I bilen upp berättar Halldén att min motståndare blivit sjuk. Jag höll på att köra av vägen... skulle två månaders uppladdning med stenhård träning vara förgäves? Nej, tur det, de hade hittat en ersättare. Jag skulle istället möta Per Olmenius från Perrys Gym. En annan Thaiboxare med andra ord.

Invägningen gick bra, jag vägde in på 62,7 (matchen gick i -63). Det gjordes sedan en läkarundersökning 


 Vi åkte därefter och käkade sushi och kikade förbi Halldéns budo & fitness-butik och plockade på oss lite tejp och kolhydratladdare.


Vi hade några timmar över så vi satte oss på en uteservering vid vattnet och chillade i en dryg timme innan vi åkte tillbaka till hallen där man skulle filmas när man skuggboxades. Tror det antagligen är till någon tv-sändning som de ska klippa ihop senare.


Galan drog igång, jag tittade inte på matcherna, utan vi satt i omklädningsrummet och tog det lungt.
Jag kämpade mest med att försöka hålla fokus, en tråkig grej som hände på fredan spökade i huvudet. Det var svårt, men jag la det åt sidan och lyckades fokusera totalt på matchen. Hayes lindade & tejpade händerna och jag körde sedan mitsar med Halldén.


Det var dags, funktionärerna hämtade mig i omklädningsrumet. Jag hade första matchen efter pausen, när jag kom upp för trapporna såg jag 10 halvnakna brudar som precis skulle in och ha dansuppvisning. Halldén och Hayes drog snabbt mig därifrån, jag fick inte tappa fokus nu. (Tur att boysen filmade dansuppvisningen!)

Dags för match! De läste upp mitt namn och mina meriter och publiken jublade! Var så sjukt taggad, dock lyckades ljudkillen slarva bort min låt så jag gick in till nån jävla skitlåt - tråkigt!

Spankdance - alltid!


Jag började direkt som vi planerat (möta upp med hårda raka slag). Redan efter första kombinationen märkte jag att han var skakad. De flesta thaiboxare är vana med att man går in rätt lungt och känner på varandra, men jag går oftast in väldigt aggressivt med fullt tempo.


Jag följde upp med sparkar och slag och han segnade ner vid ringrepet. Efter en 8-räkning var han uppe igen.



Jag inledde direkt med en superman (hoppslag) som satt klockrent. Jag följde upp med kombination och avslutade med Wheelkick som träffade i huvudet som han sänktes av. Räkning igen.




Jag gick sedan in och avslutade matchen på KO efter en trejde nedslagning. En väldigt väldigt kort match, lite synd då jag ville visa mer och kriga fullt ut. Stor eloge till Per som tog matchen med så kort varsel.



Jag fick riktigt skönt stöd från läktaren, dels klubbkompisar som kommit upp för att kolla och mina vanliga boys som följde med upp!
Efter matchen var många framme och sa snälla saker. Extra kul är att många är förvånade över hur Kungfu fungerar under K1-regler, det var de inte beredda på!



Vi åkte sedan till hotellet där jag fick smaka på min första bärs sedan i egypten i Januari.

Daniel Lee, en aning övertaggad - som vanligt alltså.


Nicket, jag och Freddie G (som gjorde nya partyfighter t-shirten som jag har på mig!)


Redo for Paaaartyy!

Vi körde förfest i en dryg timme innan vi drog vidare till olearys där Fight Night hade fixat buffé. Vi käkade lite och drack mycket.
 
Björne var sjukt nöjd med chickenwingsen.

Min superduper gulliga vän Isabella kom dit med sälskap och Björne körde på stort och drog in helrör precis innan vi skulle gå vidare, blev hetsdrickning, en superfull Daniel Lee, och sedan vidare till Birger Jarl.
Nicket, jag och Isabella!


Jag och brorsan!

Det var en riktigt skoj utekväll och de roligaste ska jag nog inte skriva här, men skoj hade vi! ;)


Hayes och Adam Helbaoui - superfotografen! (www.exponerat.se)


Skönt att släppa loss!

Dagen efter (idag - söndag) satte vi oss vid en uteservering och käkade lunch. Jag drog in en hummersallad och de andra körde på entrecote.


Engelsmännen som körde på galan och deras crew satte sig på samma uteservering. Riktigt roliga killar. De beställde in öl och sprit och Hayes hängde på.

Det blev sedan bilresa hem och efter en påskmiddag med familjen sitter jag här. Jag är nöjd, men jag hade velat visa mer. Man kanske får chansen i K1-galan i malmö mot lite mer meriterat motstånd i maj, vem vet. Jag kommer hur som helst köra hårt ända fram till sommaren och krossa allt i min väg tills dess ;)

En trött och bakis // Nissä

Två dagar kvar!

Jag har haft semester! Jag har inte tränat sen i söndags! Jag har sluppit höra Hayes gormande och skrikande om att jag måste "ÖÖÖKAAAA" när man redan är svimfärdig. Nu känner jag mig mentalt och fysiskt utvilad. Kommer dock glida ner på klubben ikväll och skugga lite så man har kvar känslan i kroppen.

Jag har fått lite kläder från min sponsor SBI Sport som gör Budo Nord och Fighter Genuine inför matchen på lördag!

T-shirt, linne, hoodie och ett par shorts!


Och en träningsoverall.


Alla grejer har detta tryck broderat. Riktigt najs!

Planeringen har börjat både inför resan dit och hur vi (förhoppningsvis) ska fira segern!
Jag kommer upp med ett gäng på ca 15 pers och vi kommer ta in på hotell och gå ut efteråt. Min gamla tjejkompis Isabella och hennes crew som alla bor i Uppsala kommer möta upp oss. Om jag vinner kommer jag avvika lite från min nykterhetsperiod och köra loss för en kväll.

Fightermag skrev lite om galan på sin hemsida "Fler matcher på Gladiators. Thaigalan har fått fler matcher klara. Fighters ifrån Renyi och Hilti går thaimatch, och så gör även wushuprofilen Nils Widlund. Dessutom ett main event mellan Elias Daniel och britten Richard Barnhill.

Elias Daniel Friends Gym, Kristianstad, Sweden VS   Richard Barnhill England 
Peter Dahlman Perrys Gym, Uppsala VS   Mathieu Imbert Fighter Muaythai, Göteborg 
Kittisak Nowibon Real Fighter Lund VS   Alexander Kasparov Mariestad Muaythai
Süch Barnabás Kyo Gym, Ungern VS Stuart Kemp England 
Bodil Frick Perrys Gym, Uppsala VS TBA
Prudencio Ayouite Real Fighter, Lund VS  Nils Widlund Södermalms Shaolin, Stockholm  
Ulf Helsing Norrtälje MMA VS   Anghel Cardos Kyo Gym, Rumänien
Mattias Lundkvist Perrys Gym, Uppsala VS   Karim Göransson, Stockholm
Stefan Becker Strike Boxing Club, Täby VS TBA
Emil Mickelsson HILTI, Uppsala VS   Kim Carnerus Ren Yi, Umeå
Åsa Lempert Real Fighter, Lund VS Jennie Friberg Strike Boxing Club, Täby
Andreas Jareborg Perrys Gym, Uppsala VS   Petter Wallin Drakstadens Muaythai 
Fredrik Lundgren Västerås kampsport center VS    Valentin Sechelaru Kyo Gym, Romania

Blir nog en hel del bra matcher!

Igår blev jag uppringd av Håkan Ozan som tillsammans med Jill Idh har hand om Sweden Fight Team - en satsning där de samlar Sverige-eliten i ett lag som ska åka och tävla världen över i proffsgalor.
Han frågade mig om jag ville gå en VM-titel match i kickboxning i september. Jag blev ruggigt sugen och ville tacka ja direkt. Matchen skulle gå i Fullkontakt utan lowkicks (vilket är lite dumt då jag alltid tränar med lowkicks). Dessutom skulle den gå i 10-12 ronder. SHIT! Matchen skulle gå i september, tätt inpå sommaren. Jag var ändå sjukt sugen, sådana här chanser är inte vanliga.

Men efter att ha pratat med Halldén bestämde vi oss för att tacka nej. Han frågade mig "Vill du träna såhär hårt som du tränat nu, varje dag hela sommaren?". Jag skulle dessutom tvingas hålla igen på alla sommarresorna och va ifrån alkohol hela sommaren. Att gå 10-12 ronder utan skydd är ingen lek, det är farligt om man inte är topp topp topp-tränad. Hade matchen gått på 3-5 ronder hade vi tackat ja. Vi kommer dock leta efter titelmatchen i olika organisationer till hösten!

/Nissä

Grym helg.

Känner mig fortfarande sliten sen den där jäkla cyckeln i fredags, måste få semester från Hayes efter den här tävlingen...


Team Partyfighter efter cyckeltortyren! - tog massa mysiga duschbilder på hayes ;)

När jag kom hem från jobbet väntade en trevlig överaskning. Inte nog med att min tjej hade städat mitt rum och diskat undan allt i köket....

Hon hade gjort en kladdkaka, min favvo - hon vet hur man samlar +poäng!

Bra början på helgen! Efter att ha smetat i mig en del åkte jag in till Hotellet och mötte upp lite gamla klasspolare. Jag käkade den dyraste hamburgaren jag nånsin köpt (169:- dock väldigt god) och catchade upp med de gamla rävarna.

Business-IT 06, riktigt schööna dudes!

Lite senare mötte jag upp lite andra polare och gick in på blue moon bar där stockholm live körde standup. Min polare Johan Uddenberg var med och han var ruggigt rolig!


Kvällen var väldigt lyckad. Kan man börja kvällen bättre än med roliga komiker?


Med komikerna Jakob och Johan och apan lee!


Freddie G's pappa Björn är alltid på partyhumör!

I lördags blev jag intervjuad av en kille som driver en hemsida som handlar om den delen av nacka som jag växt upp i. Intervjun ligger redan uppe på hans sida http://www.vastrasicklao.se/ här är länken:  http://www.vastrasicklao.se/Nyheter/2009/kungfuprofiluppvuxenihenriksborg_20090405.html

Jag åkte sedan och körde 1 timme mits-träning med Fredrik Halldén. Vi fokuserade på att träna på de värsta jag kan tänka mig, så jag även är förberedd på det. Tänker dock inte avslöja vad, då Prudencio, min motståndare, kanske får tag i den infon då =)

Efter den jobbiga träningen låg jag inte på latsidan... jag, Julle och Punggren körde över mina garderober i lägenheten som nåra hantverkare sedan monterade upp i lägenheten, den är klar till 99% nu, bara småsaker kvar!

Jag hade sedan bjudit över lite folk (sorry hayes och björn som jag "råkade" glömma att bjuda)  till grillfest.


Sååååå skönt när man kan grilla och käka ute!

Kvällen bjöd på en hel del roliga händelser! Kul att grabbarna är bra på att bjuda på sig själva!
Det jag undrar hur *** Jerker (vi kallar honom så) fick till det med en av tjejerna efter det han tidigare under kvällen gjort, mycket bra upphämtning där!!! Good job gubben!

Idag blev det sanshou-träning. Jag körde dock rätt lungt, ska vila mig i form nu.
Brorsan och Johanna är nere i köket och lagar tacos nu, blir senare en vända till Poolen, med bad och bastu. Avslutar sedan med film och chips+dips+cola (ja, jag förtjänar det). 

Ses!

 

Sista träningsdagarna... sen börjar lugnet före stormen!

Hallå!
Har precis avnjutit en lunch som bestod av kycklingfilé (utan glas) med gul curry och ris. Mumsigt!
Det är ju vår ute! Har bestämt mig för att ha liten grillfest imorgon! Blir skojsigt!
Den här veckan blir sista veckan jag kör hårt. I onsdags blev det morgonpass med rodd-intervall, igår körde jag mitsar med jakob en 10 ronden och imorse blev det cyckelintervaller, vilket var brutalt jobbigt. Golvet runt om var täckt av svett, tror aldrig jag blivit så svettig!

Vi (Hayes = alltid med) körde med pulsklocka och vi byggde upp det 35min långa passet såhär:
5 min uppvärming. Därefter 25 min körde vi fullt ös 1min och sedan normalt tempo 1 min. Efter 30sek av fullt ös skulle min puls ligga på 80% av maxpuls och målet var sedan att få upp pulsen till 92%-93% för att sedan under minuten försöka återhämta sig ner till 70%. Vi avslutade sista 5min med att köra 30s/30s intervaller. Tortyyyr!

Hayes, som är ganska snål med att ge en credd, har gett mig mycket credd den senaste tiden. Är han nöjd med hur man tränar och vad man presterar så har man gjort ett bra jobb.

Benen känns bättre nu igen och mitsträningen igår kändes riktigt bra!

Idag blir det AW med min gamla klass, sen blir det stand up på blue moon bar om inga ändringar sker...

Nu ska jag ut å sola lite!

Foten läkte!

Jag fick ett sms av min brorsa imorse: "Du ska bli farbror". Det tog mig ett litet tag innan jag fattade att det var 1a april och att han inte hade förstört sitt liv ännu ;)

Jag har inte brutit foten, den mår hur fint som helst. Dock fick jag lite fina samtal idag.
Först Jill, en träningskompis från Stockholm Kickboxning som oroligt talade in på telefonsvararen. Hur gulligt som helst!
Sen ringde Hayes och frågade hur fan jag kunde bryta foten igår på träningen när vi nu tränat på morgonen utan problem. När poletten föll ner för honom garvade han rätt gött!

Björn Kjöllerström, en annan träningskompis som jag satte en väldigt fin spark på igår, skickade följande: "Två brutna revben...Tack pisse! Blev iaf sjukskriven i 3 veckor o sticker på semester. Ingen fara annars. Kör så det ryker. Mvh b"

Tyvärr var jag redan första-april-härdad och gick inte på den även fast jag hade hoppats på att just den storyn stämde! ;)

Nu börjar det dra ihop sig för tävlingen. Jag kommer vila sista veckan, med undantag för lite skuggboxning. I måndags vilade jag då jag kände mig lite krasslig efter den hårda träningshelgen. Igår tränade jag elitpasset på Södermalms Shaolin (SS) och körde därefter 30 min mitsträning med vår huvudtränare Fredrik Halldén. Jag blev helt slutkört. Fredrik hade ett par nya "mitsar" - ett par vanliga boxningshandskar som har ett par mitsliknande skydd på framsidan av handsken - riktigt bra, då man kan träna anfall och försvar samtidigt på ett väldigt effektivt sätt!


Imorgon bitti ska jag till Naprapaten igen för att fixa till benen lite bättre igen. Förra gången knäckte han rätt mina fötter och min höft, som är anledningen till att jag har så ont i benen. Tydligen har jag kört så hårt så att jag fått låsningar i höften och fötterna så att fötterna har blivit sneställda - som i sin tur gör så att musklerna kring smalbenet måste jobba mycket hårdare för att balansera upp! Det har lätt till att jag fått väldigt väldigt ont.

Nu har han knäckt rätt allt och det känns redan bättre. Dessutom ska jag varje kväll massera in extra starkt tigerbalsam som ska lindra smärtan mer. Det kommer nog inte hinna bli bra till matchen, men så pass bra så att jag kan sparka är nog inga problem!

Idag klippte jag mig. Håret har varit ivägen när man tränat men nu är det kort så man slipper sådana dumheter i matchen. Tänkte först göra något crazy och uppseendeväckande men den skulle nog inte uppskattas på kontoret....

Förövrigt så är det jäkligt skönt att det börjar bli vår och lite värme å sol! Jag och grabbarna har börjat planera sommaren för fullt. Ska bli skönt att inte träna ihjäl sig, och ta en flaska rosé då å då!

Jag och grabbarna, midsommar 2008!

På fredag är lägenheten klar för inflyttning! Langar nog in lite bilder på den i helgen!

// Nissäääää


Nej nej nej.

Det fick inte hända. All uppladdning som jag haft förgäves.
Jag bröt foten igår på träningen, på sparringen backade jag in en person och satte ner foten fel.
Det blir ingen match...

RSS 2.0