Fight Night Gladiators

Jag hämtade upp Halldén, Hayes och Adam innan vi brände upp till invägningen i Uppsala.
I bilen upp berättar Halldén att min motståndare blivit sjuk. Jag höll på att köra av vägen... skulle två månaders uppladdning med stenhård träning vara förgäves? Nej, tur det, de hade hittat en ersättare. Jag skulle istället möta Per Olmenius från Perrys Gym. En annan Thaiboxare med andra ord.

Invägningen gick bra, jag vägde in på 62,7 (matchen gick i -63). Det gjordes sedan en läkarundersökning 


 Vi åkte därefter och käkade sushi och kikade förbi Halldéns budo & fitness-butik och plockade på oss lite tejp och kolhydratladdare.


Vi hade några timmar över så vi satte oss på en uteservering vid vattnet och chillade i en dryg timme innan vi åkte tillbaka till hallen där man skulle filmas när man skuggboxades. Tror det antagligen är till någon tv-sändning som de ska klippa ihop senare.


Galan drog igång, jag tittade inte på matcherna, utan vi satt i omklädningsrummet och tog det lungt.
Jag kämpade mest med att försöka hålla fokus, en tråkig grej som hände på fredan spökade i huvudet. Det var svårt, men jag la det åt sidan och lyckades fokusera totalt på matchen. Hayes lindade & tejpade händerna och jag körde sedan mitsar med Halldén.


Det var dags, funktionärerna hämtade mig i omklädningsrumet. Jag hade första matchen efter pausen, när jag kom upp för trapporna såg jag 10 halvnakna brudar som precis skulle in och ha dansuppvisning. Halldén och Hayes drog snabbt mig därifrån, jag fick inte tappa fokus nu. (Tur att boysen filmade dansuppvisningen!)

Dags för match! De läste upp mitt namn och mina meriter och publiken jublade! Var så sjukt taggad, dock lyckades ljudkillen slarva bort min låt så jag gick in till nån jävla skitlåt - tråkigt!

Spankdance - alltid!


Jag började direkt som vi planerat (möta upp med hårda raka slag). Redan efter första kombinationen märkte jag att han var skakad. De flesta thaiboxare är vana med att man går in rätt lungt och känner på varandra, men jag går oftast in väldigt aggressivt med fullt tempo.


Jag följde upp med sparkar och slag och han segnade ner vid ringrepet. Efter en 8-räkning var han uppe igen.



Jag inledde direkt med en superman (hoppslag) som satt klockrent. Jag följde upp med kombination och avslutade med Wheelkick som träffade i huvudet som han sänktes av. Räkning igen.




Jag gick sedan in och avslutade matchen på KO efter en trejde nedslagning. En väldigt väldigt kort match, lite synd då jag ville visa mer och kriga fullt ut. Stor eloge till Per som tog matchen med så kort varsel.



Jag fick riktigt skönt stöd från läktaren, dels klubbkompisar som kommit upp för att kolla och mina vanliga boys som följde med upp!
Efter matchen var många framme och sa snälla saker. Extra kul är att många är förvånade över hur Kungfu fungerar under K1-regler, det var de inte beredda på!



Vi åkte sedan till hotellet där jag fick smaka på min första bärs sedan i egypten i Januari.

Daniel Lee, en aning övertaggad - som vanligt alltså.


Nicket, jag och Freddie G (som gjorde nya partyfighter t-shirten som jag har på mig!)


Redo for Paaaartyy!

Vi körde förfest i en dryg timme innan vi drog vidare till olearys där Fight Night hade fixat buffé. Vi käkade lite och drack mycket.
 
Björne var sjukt nöjd med chickenwingsen.

Min superduper gulliga vän Isabella kom dit med sälskap och Björne körde på stort och drog in helrör precis innan vi skulle gå vidare, blev hetsdrickning, en superfull Daniel Lee, och sedan vidare till Birger Jarl.
Nicket, jag och Isabella!


Jag och brorsan!

Det var en riktigt skoj utekväll och de roligaste ska jag nog inte skriva här, men skoj hade vi! ;)


Hayes och Adam Helbaoui - superfotografen! (www.exponerat.se)


Skönt att släppa loss!

Dagen efter (idag - söndag) satte vi oss vid en uteservering och käkade lunch. Jag drog in en hummersallad och de andra körde på entrecote.


Engelsmännen som körde på galan och deras crew satte sig på samma uteservering. Riktigt roliga killar. De beställde in öl och sprit och Hayes hängde på.

Det blev sedan bilresa hem och efter en påskmiddag med familjen sitter jag här. Jag är nöjd, men jag hade velat visa mer. Man kanske får chansen i K1-galan i malmö mot lite mer meriterat motstånd i maj, vem vet. Jag kommer hur som helst köra hårt ända fram till sommaren och krossa allt i min väg tills dess ;)

En trött och bakis // Nissä

Kommentarer
Postat av: Jonas - JSK

Grattis PARTYFIGHTER! Nu kommer jag verkligen inte komma ner o köra med dig - oavsett om jag väger 30kg mer :D - fan grattis än en gång, keep up the good work!

2009-04-13 @ 01:22:06
Postat av: Waldo - Gammal "Shaolinare"

Grattis mannen! Fan vad grym du är. Nu har du visat hur väl Kung Fu står sig under dessa regler.

2009-04-13 @ 13:41:14
Postat av: Jessica

Grattis gubben. Hade varit skoj att se. Får försöka ta oss ner till Malmö istället!

2009-04-14 @ 09:01:52
Postat av: Erik

Riktigt nice att se dig köra i lördags "lilleman";). Hoppas du märkte stödet från din egna lilla "klack" på läktaren.



Erik

2009-04-14 @ 18:23:57
Postat av: Emelie

GRATTIS NISSE!!! Gud vad roligt att höra att det går så bra för dig.!Synd jag jobbade dagen efter annars hade jag också varit nere på BJ och härjat den kvällen... Skulle känts helt sjukt att vara där och sedan se dig i vimmlet, haha. Vet inte riktigt hur jag skulle reagerat.. Aja, vi hörs babe! Keep on the good work med bloggen och allting. ;) Hörs.. Pussssssssss!

2009-04-14 @ 19:58:45
URL: http://empsan.blogspot.com
Postat av: Nissä

Thanks guys and girls!

2009-04-15 @ 09:54:25
URL: http://partyfighter.blogg.se/
Postat av: //d

hoppas se filmklipp!! fotografierna svslöjar grym match för oss som inte var där!!

2009-04-15 @ 13:43:56
Postat av: M@jk

Gymme Nisse! =D finns det matchklipp på y-tuben?

2009-04-15 @ 14:34:54
URL: http://www.tjugo3.blogspot.com/
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Sälja eller köpa sexleksaker?

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-15 @ 14:39:53
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Fotofix

Hoppas du får en fortsatt trevlig dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-04-15 @ 14:40:38
URL: http://fotofix.blogg.se/
Postat av: Nissä

Jag kommer lägga upp matchen på youtube så fort jag kan/orkar.

2009-04-15 @ 20:34:40
URL: http://partyfighter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0