Midsommaruppladdning!

Kom precis hem från jobbet och nu har jag precis börjat packa inför midsommar. Ikväll bär det av till Ökna!
Igår var jag hemma hos päronen och firade vi att morsan fått nytt jobb, det bjöds på roséchampagne!
Punggren hämtade sedan upp mig med motorcyckeln. Fy fan vad den gick... Grattis till körkortet by the way - du blir snart av med det....

Vi var sedan på en trevlig tillställning: Becker golf. Det bjöds på middag och underhållning på Clarion Sign. Middan var sjukt god och det serverades nya viner till varje rätt. De lottade ut riktigt schyssta priser till gästerna. Turungen Kevin vann en weekend för två till Yasuragi. Jag ska tvinga honom att ta med mig!

Jag blev rätt slirig igår och imorse mådde man ju inte helt 100.
Till min förvåning så serverades champagne på jobbet på morgonen. Schysst återställare ;)

Nu har jag bunkrat upp inför midsommar i alla fall. Blev bland annat en kapten (ni har väl inte missat reklamen?)
Vi åker som sagt ut till landet ikväll för att förbereda midsommarstången, partytält, musik osv.
Imorgon bitti ska vi upp och gräva mask och fiska fisk!
Sedan kommer övriga 25 gäster... kommer bli 7-kamp med bland annat gyttjebrottning och norsk fylla, kan det bli annat än succé?

Här är lite bilder från förra midsommar...

Midsommardans runt stången - gurra kör breakedance?


Mumieleken - en av grenarna!


Äggkastning!


Norsk fylla - Kevin on action


Lirade lite golf - kommer göras i år igen.


Pyramiden, görs alltid efter ett par kalla!

Ha det så gött!


Ölprovning!

När jag väl klarat av tvätten i lördags morse blev det till att halvsova i soffan hela dagen. På kvällen hade jag bestämt mig för att ta det rätt lungt. Göteborgstjejerna som hälsade på bjöd på middag, riktigt gött!

Verkar som att björne inte vet att man ska blanda vit och röd tvätt?

Jag och Joel mötte sedan upp två tjejpolare och hade ölprovning på monkey bar... det finns verkligen helt störda öl-sorter, och ruggigt goa som man missat!

Jag blev rätt taggad efter provningen och joel och jag gick ut. Juan kom senare och mötte upp oss och det blev en riktigt skoj utgång!
Dagen efter var det dags för IKEA, mindre kul... man ska inte åka dit på söndagar... dock fick jag lite nya grejer till lägenheten!

Jag blev uppringd av södermalmstidningen förra veckan - imorgon ska de intervjua mig. Blir något reportage i nästa tidning. De kommer ner till klubben och tar lite bilder när jag kör mits. Har inte langat en spark sen K1 - hoppas att känslan fortfarande sitter kvar!






Vad tänkte jag med?

Jag bokade tvätt-tid... 10 på en lördag... hur fan tänkte jag?


Sååååå trött.... Nu blir väl allt rosa.

Singha for president!

Denna goda bärs... den får mig att aldrig vilja gå in i en hårdträningsperiod igen... nästan så god är den!
Igår hade vi planeringsmöte efter ordinarie arbetstid, vi satte oss på en restaurang och surpla i oss öl och åt thaimat. Det blev Singha, och självklart blev mötet väldigt roligt - och givande!



Nu sitter jag med en Singha i handen igen och njuter. Ikväll blir det party!
När jag kom till systembolaget här i skanstull idag var det kö för att komma in. Det ösregnade och de släppte in 3-4 personer var 5e minut. Det tog 15 min att komma in, och där inne var det sjuka köer... alkissöder!

Ikväll skulle vi egentligen åkt till en polares landstället för att åka wakeboard och vattenskidor... men med det här vädret skulle inte det göra någon lycklig. Imorgon blir det gym, ben igen såklart. Ser väldigt mycket fram emot att ta bort stygnen så man kan köra hela kroppen.

Jag har börjat köra Push extreme från strength nutrition före träning. Man känner hur det kliar i hela kroppen efter ett tag. Om man jämför med hur mycket man orkar lyfta normalt och med puch extreme i kroppen märker man skillnad! Det händer grejer!!!

Beach 09 hjälpmedel ;)

Imorgon blir det cowboyfest!!!

Alltid ska det vara någon käpp i hjulet...

Käppen denna gång är ett födelsemärke jag tog bort idag. Fyra stygn senare och instruktion om att absolut inte utsätta sig för hård fysisk aktivitet innan vi tagit bort stygnen... men jaaaa, bra planerat av mig!

Jag hamnade ändå på Balance idag där jag och Punggren körde kondition - 15 min löpning, 15 min cyckel och 15 min crosstraining. Avslutade med stretch. Kommer träna trots att jag kanske inte borde. Ska bara undvika att köra för mycke övningar där musklerna kring "såret" är - ryggen. Får nog vänta lite med den tunga muskelökningen och hålla igång konditionen och köra tunga benövningar sålänge.

Efter att ha varit sjuk så uppskattade jag att vara tillbaks på jobbet idag! Att ha tempot uppe, lära sig nya saker och känna att man göra något vettigt av dagen ger en mycket energi.

Fick denna fina bokhylla av morsan förra veckan. Nu sitter den uppe och här är den!


De kom nyligen hem från frankrike... de hade med sig en extremt god ost som jag avnjutit de senaste dagarna!


Längtar verkligen till frankrike nu. Ska dit första veckan i augusti med boysen. Det ska förtäras många ostbrickor och många flaskor gott vin!





Da Weekend

Modevisningen i fredags var najs! Fredde hade krigat i sin studio väldigt bra och han visade upp nya grymma klädesplagg - bara en tidsfråga innan han slår igenom på riktigt!

I lördags blev det första träningen på länge, körde lite på Balance. På kvällen festade vi på Le Rouge, där Hayes bjöd in sina vänner. Var länge sedan Hayes uppmuntrade en till att festa - tog det dock ritkigt piano och kastade in handduken tidigt.

Hayes the Case och Jake the Cake


Fick låna denna "halsduk" en stund under kvällen, Vad fan är det för något?!

Idag var det dags för träning igen, körde benträning på gymmet. Innan vi drog dit hittade jag detta i Punggrens säng...

Brokeback Mountain liggandes på turtleskudden - Du är nu avslöjad! Hahaha...

Nu är det i alla fall slut med att ligga i soffan och dega. Ska köra igång på riktigt nu med styrketräningen. Ska bo på Balance ett par veckor framåt. Vikten ligger just nu på ca 63,5. Målet är att ligga på 67kg om 6 veckor. Exakt den viktökningen gjorde jag under mitt vinteruppehåll. Ska köra kreatin och mycket gainer och protein!

Såg Terminator Salvation... Den var riktigt grym! Så sjukt snyggt gjord. De hade filmat långa sekvenser utan avbrott och byte av kameravinklar som gjorde filmen riktigt cool.... se den, bästa actionfilmen på lääänge!



Helg!

Ikväll har freddie G modevisning på whiteroom... och imorgon bjuder Hayes in till party på Le rouge i gamla stan. Be there! Blir dock lungt för mig då jag fortfarande är sliten och lite sjuk från förra helgen!


Nu ska jag visa mina framgångar i köket!

Laxfilé i härlig marinad inlindad i parmaskinka, med kokt potatis och romsås...


Idag blev det kanelbullar!


En tung helg = en tung vecka

Dålig uppdatering, ska bli ändring på de. Ni som däremot bara vill följa min fighting kan ju sluta läsa nu. Fokus ligger på annat i sommar!

I fredags efter jobbet körde jag och nåra kollegor en Afterwork hemma hos mig. Det började bra med lite rosé men slutade med Pepparshots och Mangovodka/Soja (ja, ni läste rätt).


Ritkigt äckligt


Fruktansvärt äckligt

Jag fick direkt lägga ner mina planer på jobb som framtida bartender... dock tyckte min kollega Hanna att mango/soja inte var så farligt och tog en till... störd tjej... =)

Det blev sedan en stökig utgång på sturekompaniet, riktigt skoj dock!


Lördaag
Jakob, min landslagskollega kom förbi med en flarra rosé. Punggren gled också förbi. Vi blev lite glada i hatten och åkte till josefinas där vi körde vidare. Efter ett par timmar tvingade Punggren med oss till hans brors 25års fest.
Där var hela släkten Punggren!
Jag passade på att spöa julle i crocket/cricket?

Cricket-tröjan funkade inte idag julle...


Vinnaren fick Punggrens morsa!

När vi skämt ut oss tillräckligt tog vi vår schtekiga citroeng pluriel cab och klämde in 5 grabbar och drog oss mot mig för lite preparty!

Kärlek i bilen!

Ännu en tokrolig kväll... dock mådde man som man förtjänade i söndags och jag åkte på en jobbig förkylning som har hållt mig från jobbet. Nu kom precis julle över som tröst. Han tog bort en glasbit ur foten imorse...
Det var en efterfest i december som jag råkade tappa ett antal glas i golvet som julle senare trampade omkring i. Han märkte nyligen en knöl under foten - som visade sig vara en glasbit från den kvällen...

Stackars...


Den ska ligga här någonstans i påsen...

Vi planerar just nu inför midsommar, kommer bli galet med party på punggrens land!
Sen har jag eventuellt en tävling på Tallink några dagar senare. Hade ju inte tänkt tävla nåt i sommar - men hur kul är det inte att slåss på en finlandsbåt?! =)
Dessutom får man möta Estlands bästa och det är prispengar... det lockar!!!

Förkylda hälsningar
Nissä


RSS 2.0