Dag 6 - äventyr i öknen!

Idag fick vi äntligen sova ut lite. Uppe vid halv 11 för att gå och käka lite innan vi skulle bli upphämtade för vår öken-resa! Vi bestämde oss för att käka på Burger King. Vi beställde och fick heeeelt fel. De kunde verkligen inte fatta vad man beställde även fast man var övertydlig och de själva upprepade vad man sa...

Vi blev upphämtade av en Jeep och en halvtimme senare är vi mitt ute i öknen. Efter en liten genomgång av dagen får vi köra iväg i en beach buggy. Lee vågade inte köra så jag och punggren stod för körningen.


Lee tyckte det var lite obehagligt i baksätet. Det var skoj, men det blev ruggigt skoj när vi hamnade i sanddynerna och studsade runt som tusan i den lilla buggyn!


Försök hitta Lee!

Nån timme senare körde vi 4-hjuling....



Vi åkte sedan med jeepar ut mot ett beduin-läger. Det tog typ 1 timme och man blev både rygg & nackskadad av den färden... Vi stannade på vägen för att ta lite sköna bilder.


Yoga!



Studsbollarna!

På beduin-lägret fick vi en lång föreläsning om beduiner om hur de lever osv. De hade även en byggnad med en massa ormar och ödlor och liknande.

Spottkobror som spottade på glaset när man var i närheten!

Vi traskade runt där ett tag och fick lära oss massor av onödigt vetande. Sen fick vi göra det vi hela veckan väntat på... rida kamel!!!


Punggren sa efteråt att det var det roligaste han gjort i sitt liv!

Det här var nog en perfekt par-rese-utflykt. Överallt skulle man stanna och ta bilder. Som guiden sa "Take som lovepictures with your camera" när vi stannade vid solnedgången. Självklart löd vi!

 
Bobobibu!

Vi skulle sedan tillbaka till "baslägret" och käka buffé (livsfarligt) och se dansuppvisning för att sedan titta på stjärnor...
Vi tyckte det lät lite sådär och längtan till shade'an och en stor blodig biff blev för stor...

SÅÅÅÅ JÄLKA SKOOOJ!

Vi hamnade till slut på Shade'an och alla var nöjda och glada!

Punggren och hans virgin pina colada!

Sista heldagen imorgon... den skulle vi inte slösa bort på någon dum utflykt, utan quality-time på hedkandi & shade'an såklart!

// Nissä

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0